Een turbo op ontwikkelen en gedragsverandering

Bereik een duurzame verandering met GrowthBoost

Gedragsverandering met effectieve methode

GrowthBoost

‘De meest effectieve methode ontwikkelen om een boost te geven aan gedragsverandering, met een duurzaam effect’, dat was de afgelopen vijftien jaar de uitdaging van oprichter Marcel Mens. Eerst bij softwarepartner AtHand, nu bij Games.4Growth.

Veel verandertrajecten mislukken of bloeden langzaam dood wat leidt tot frustratie bij alle betrokkenen. Naast het zorgen voor draagvlak en de wil om te veranderen blijkt, na een energieke start, dat volhouden vaak lastig is. De waan van de dag regeert al snel.

GrowthBoost combineert het vergroten van kennis met ontwikkelen van praktische, direct toepasbare, vaardigheden. 

Peer-to-peer coaching gaat samen met scoren op échte bedrijfsresultaten en inzichten uit trainingen of leersessies worden direct omgezet in uitdagende praktijkopdrachten.

Bij GrowthBoosts spelen medewerkers met en soms tegen elkaar. Deze vorm van social learning  is bijzonder effectief en versterkt gelijktijdig de onderlinge verbondenheid en plezier.

blended en gegamificeerd leer- en veranderprogramma

Hoe werkt een GrowthBoost?

Voor het inzetten van de GrowthBoosts kiezen we, na een analyse van doelgroep, doelstelling en situatie, uit één van de bestaande gamethema’s. Op basis van een gestandaardiseerd stappenplan komen we tot een programmastructuur en bijbehorende tijdlijn waar alle in te zetten modules kort omschreven staan. Deze modules worden daarna op maat geconfigureerd en gevuld met de bijbehorende content.

Een vast stappenplan met gerichte (tussentijdse) rapportages en coaching. 

Trainers of coaches worden betrokken en geïnstrueerd en zo ontstaat een volledig blended en gegamificeerd leer- en veranderprogramma dat helemaal aansluit op jullie situatie, doelstellingen en behoeften. Een programma dat een boost geeft aan de groei van jullie organisatie. Ook gedurende het programma heeft onze 

Growth Manager wekelijks contact, deelt tussentijdse rapportages en helpt trainers en managers om maximaal effect te behalen uit het programma.

Gamewave GameBoost

Verandering in organisatie

Wat kost een GrowthBoost?

Afhankelijk van de complexiteit en reeds beschikbare content kost het opzetten van een GrowthBoost op maat tussen de € 8.500,- en € 15.000,-. Daarnaast brengt Games.4Growth een licentie fee in rekening voor het gebruik van de software.

Voor het inzetten van een GrowthBoost kun je kiezen uit zes verschillende thema’s

Is een GrowthBoost iets voor jouw organisatie?

Wil je kennismaken met de meest effectieve methode voor gedragsverandering? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Alles over Gamification

Wat is gamification?

Wij geloven in de inzet van spel en spelelementen om veranderingen en groei te realiseren. Om die ook schaalbaar en toegankelijk te maken bevatten onze oplossingen altijd een digitaal game onderdeel.
Aanbod van Games4Growth

Onze producten en diensten

Je kunt een digitale gameoplossing los inzetten, in combinatie met of als onderdeel van een fysiek veranderprogramma. Afhankelijk van je wens en wat er bij jouw organisatie of team past.
Gratis whitepaper over gamification

Gratis whitepaper

Wil je meer weten over gamification voor jouw organisatie en waarom gamification dé oplossing is die voor een blijvende verandering kan zorgen? Download dan nu onze whitepaper.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, praktijkcases en nieuwe modules van ons gamification aanbod en trends op het gebied van verandering, verbetering en groei.