Standaard software, maatwerk game

Robuust, veilig, bewezen, compleet en volledig op maat te configureren

Onze game software

Bij Games.4Growth hebben we net zoveel aandacht besteed aan het ontwikkelen van onze sterke methodiek als aan het opzetten van samenwerkingen met de best mogelijke leer- en content partners. Waardevolle content willen we natuurlijk aanbieden middels de best mogelijke technologie.

Betrouwbaar, veilig, volledig configureerbaar en te vullen met content relevant voor jouw specifieke situatie en doelgroep.

Ons Games.4Growth platform bestaat uit de meest complete en flexibele gamification software die beschikbaar is, ontwikkeld en onderhouden door onze softwarepartners AtHand Serious Gaming en InThere.

Standaard software, maatwerk game

Game software op licentiebasis

De games op ons platform bieden we aan op licentiebasis. Zo hoef je zelf geen forse investeringen te doen in het ontwikkelen van software, het hosten of onderhouden. Bij ons heb je direct een enorme variatie aan gameplay, online leermodules en relevante content beschikbaar. Uiteraard direct en volledig af te stemmen op jullie behoefte en situatie.

Techniek en veiligheid

Onze games zijn geoptimaliseerd voor gebruik op mobiel, tablet of desktop/laptop computer. GrowthBoosts zijn volledig cloud based en worden gespeeld middels de browser. Voor sommige GrowthBites is het noodzakelijk om eenmalig een app te downloaden en te installeren.

De game software is beschikbaar in meerdere talen, wordt voortdurend getest en voldoet minimaal aan de OWASP-10 security standaard.

Betrouwbaarheid, data-security en support zijn geborgd middels een gedegen Service Level Agreement en verwerkersovereenkomst.

Indien gewenst kan de gameomgeving middels een API aan jullie eigen leeromgeving worden gekoppeld. Tevens kan er gebruik gemaakt worden van Single Sign On (SSO) waarbij naast Google en Microsoft SSO ook enkele andere veel voorkomende standaarden ondersteund worden.

Alles over Gamification

Wat is gamification?

Wij geloven in de inzet van spel en spelelementen om veranderingen en groei te realiseren. Om die ook schaalbaar en toegankelijk te maken bevatten onze oplossingen altijd een digitaal game onderdeel.
Aanbod van Games4Growth

Onze producten en diensten

Je kunt een digitale gameoplossing los inzetten, in combinatie met of als onderdeel van een fysiek veranderprogramma. Afhankelijk van je wens en wat er bij jouw organisatie of team past.

Gratis whitepaper

Wil je meer weten over gamification voor jouw organisatie en waarom gamification dé oplossing is die voor een blijvende verandering kan zorgen? Download dan nu onze whitepaper.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, praktijkcases en nieuwe modules van ons gamification aanbod en trends op het gebied van verandering, verbetering en groei.