Meer dan de som der delen

Mensen, kennis en technologie

Mensen maken het verschil

Naast onze founding fathers, Marcel en Maarten, werken we met een netwerk van ervaren trainers, coaches, facilitators en projectmanagers. Sommigen bij ons in dienst, anderen op freelancebasis.

Onze toptrainers en facilitators gebruiken gamification om ook voor- en na een training op vaardigheden en gedrag te kunnen sturen.

Daarmee zijn we bij Games.4Growth in staat organisaties te ondersteunen met effectieve vormen van leren en ontwikkelen. Zo sturen we niet alleen op kennis maar vooral op gedragsverandering en meetbaar resultaat.

Kennis is inspirerend en vernieuwend

Ook onze kennispartners, we noemen ze graag onze guru’s, maken deel uit van het 4Growth netwerk. Al onze guru’s gelden als autoriteit op hun vakgebied. Schrijvers, sprekers, hoogleraren. Een van de eerste experts waarvan we zijn inzichten in een serious game aanbieden is Sydney Brouwer. Sydney geldt als autoriteit op het gebied van klantbeleving en is schrijver van o.a. Six Star Service.

Met de gezamenlijk ontwikkelde Six Star Service game inspireren, trainen en faciliteren we organisaties om onvergetelijke klantindrukken te creëren.

State-of-the-art technologie

We koppelen de best mogelijke technologie aan de content en inzichten van de beste kennisexperts.

Standaard software, maatwerk oplossing is hierbij ons uitgangspunt. Onze belangrijkste technologie partners zijn:

AtHand Serious Gaming

AtHand Serious Gaming, in 2003 opgericht door Marcel Mens, is leverancier van onze GrowthBoost software. De gamification methode die vooral wordt ingezet op impactvolle trajecten gericht op gedragsverandering. Het onderliggende ACE! Platform wordt ingezet in twaalf landen, waarbij games beschikbaar zijn in de vijf belangrijkste Europese talen. Dankzij uitgebreide management- en rapportage tools zijn we in staat snel effectieve programma’s op maat te maken en sturen we op maximaal resultaat.


Bekijk de website van AtHand Serious Gaming

InThere 

InThere is leverancier van onze GrowthBite technologie en geldt in Nederland als de specialist op het gebied van micro games


De GrowthBite games zijn zowel via een app als via de browser te spelen. Ook GrowthBites zijn meertalig beschikbaar, volledig configureerbaar en worden ondersteund door praktische management- en rapportage tools.


Bekijk de website van InThere

De software van Games.4Growth voldoet aan hoge standaarden aangaande gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid en veiligheid. Onze software wordt aangeboden op licentiebasis en structureel verder uitgebreid.
Alles over Gamification

Wat is gamification?

Wij geloven in de inzet van spel en spelelementen om veranderingen en groei te realiseren. Om die ook schaalbaar en toegankelijk te maken bevatten onze oplossingen altijd een digitaal game onderdeel.
Aanbod van Games4Growth

Onze producten en diensten

Je kunt een digitale gameoplossing los inzetten, in combinatie met of als onderdeel van een fysiek veranderprogramma. Afhankelijk van je wens en wat er bij jouw organisatie of team past.

Gratis whitepaper

Wil je meer weten over gamification voor jouw organisatie en waarom gamification dé oplossing is die voor een blijvende verandering kan zorgen? Download dan nu onze whitepaper.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, trends, praktijkcases en nieuwe modules van ons gamification aanbod en op het gebied van verandering, verbetering en groei.