Kennis van de beste schrijvers en experts in een game

GuruGames maakt inzichten direct toepasbaar in de praktijk

GuruGames

Komt dit je bekend voor? Je hebt een fantastisch boek gelezen met inzichten waarvan je zeker weet dat ze jouw organisatie enorm kunnen helpen maar hoe zorg je nu dat je collega’s deze inzichten ook meekrijgen, begrijpen én toepassen?

In samenwerking met deze kennis experts zetten we hun belangrijkste inzichten om in game content en vullen deze aan met uitdagende praktische opdrachten en inspirerende training- en coaching sessies. Zo maken we van een leerzaam boek een waanzinnig gaaf, praktisch, nuttig en motiverend leer- en verbeterprogramma.

Als eerste uitgever van serious game content zet Games.4Growth samenwerkingen op met de belangrijkste autoriteiten en auteurs van zakelijk Nederland.

Met een GuruGame bereik je niet alleen dat al je collega’s deze belangrijke kennis tot zich nemen maar ook dat ze de nieuwe inzichten direct gaan toepassen. GuruGames zijn kant en klaar, snel inzetbaar en vormen zo de best mogelijke oplossing om snel forse verbeteringen door te voeren op belangrijke thema’s.

De lijst met generieke thema’s en bijbehorende kennis experts waarmee we samenwerken groeit snel en is onderverdeeld in deze onderwerpen:


null

Experts binnen handbereik in een game

Experts binnen handbereik

Waardevolle inzichten van de beste experts, inspirerend en effectief overgebracht. Als uitgever van serious games zoeken we altijd naar de meest inspirerende en relevante experts en hun unieke kennis.

Een mooi voorbeeld van een Guru Game is de Six Star Service Game, opgezet in samenwerking met Sydney Brouwer. Sydney is expert op het gebied van klantbeleving en auteur van de boeken Klantgericht Leiderschap en Six Star Service.

De Six Star Service Game is een zes weken durend programma dat medewerkers vaardigheden bijbrengt om onvergetelijke service te verlenen en zo van je klanten ware fans maakt.

Serious Game met spelmethodieken

Voordelen serious game

 • Via beproefde spelmethodieken worden medewerkers getraind.
 • De game word ingericht met passende vragen en opdrachten.
 • Deelnemers spelen en leren samen.
 • Dagelijks 15-20 minuten i.p.v. lange trainingsdagen.
 • Meetbaar resultaat binnen 4 tot 6 weken.
 • Een serious game is motiverend, effectief en betaalbaar.
Voordelen van GuruGames

Voordelen GuruGame

 • De beste kennis en inzichten van Nederlandse experts
 • Kant en klaar, compleet ingericht
 • Snel inzetbaar, volgende week starten
 • Betaalbaar, vanaf € 375,- per deelnemer
 • Flexibel, van 20 tot 2.000 deelnemers

Een praktisch, super nuttig en motiverend leer- en verbeterprogramma. Aan te vullen met digitale of publieke maatwerk lezingen van de experts zelf!

De beste kennis en kunde van experts beschikbaar voor elke organisatie.

Alles over Gamification

Wat is gamification?

Wij geloven in de inzet van spel en spelelementen om veranderingen en groei te realiseren. Om die ook schaalbaar en toegankelijk te maken bevatten onze oplossingen altijd een digitaal game onderdeel.
Aanbod van Games4Growth

Onze producten en diensten

Je kunt een digitale gameoplossing los inzetten, in combinatie met of als onderdeel van een fysiek veranderprogramma. Afhankelijk van je wens en wat er bij jouw organisatie of team past.
Gratis whitepaper over gamification

Gratis whitepaper

Wil je meer weten over gamification voor jouw organisatie en waarom gamification dé oplossing is die voor een blijvende verandering kan zorgen? Download dan nu onze whitepaper.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, praktijkcases en nieuwe modules van ons gamification aanbod en trends op het gebied van verandering, verbetering en groei.