Leren en oefenen via micro games

Versterk kennis en inspireer je doelgroep met GrowthBites

GrowthBites

Wil je concrete, afgebakende leerdoelen gamificeren en deze zowel individueel als aan teams aan kunnen bieden? Kies dan voor onze GrowthBites. Hoewel vorm en content steeds verschillen, zijn GrowthBites altijd volgens een vaste structuur opgebouwd en bevat elke GrowthBite:


  • Een korte inleiding in video, tekst of audio over het leerdoel. Wat ga je leren, waarom is het belangrijk, hoe ga je nieuwe inzichten straks toepassen?
  • Een micro game of video challenge bedoelt om de belangrijkste inzichten in te slijpen. Elke gamesessie geeft een unieke score zodat de speler steeds wordt uitgedaagd zichzelf te verbeteren. Gedurende de eerste drie dagen wordt de game steeds een beetje moeilijker gemaakt. Deze uitdaging zorgt voor herhaling en versterkt zo het leereffect.
  • Een uitdagende quiz met vragen die zowel het waarom van het onderwerp als het hoe van het onderwerp omvatten.
  • De Act module waarbij de deelnemer uitgedaagd wordt het geleerde in de praktijk te brengen. De speler kan zelf progressie bijhouden of een coach of auditer kan dit doen. Tevens is het mogelijk om extern behaalde KPI’s om te zetten in een game-score.
  • De Reflect module waarbij de deelnemer punten verdient door te reflecteren op het leerdoel. Indien gewenst kan deze reflectie besproken worden met een collega, leidinggevende of coach.Unieke GrowthBites Micro games

Unieke GrowthBites

GrowthBites zijn eenvoudig op te zetten en laagdrempelig om individueel te spelen. Door aan de GowthBites een leaderboard toe te voegen spreken we de competitieve drive aan van medewerkers en zullen ze proberen elkaars score te verbeteren.

GrowthBites zijn ook beschikbaar in jouw look-and-feel

De micro games binnen de GrowthBites zijn gebaseerd op een scala aan bestaande game mechanismen, die zowel qua content als design worden aangepast aan jouw wensen, leerdoel en doelgroep. Zo bieden we, vanuit bewezen methodiek en standaard software toch steeds een maatwerk beleving.

GrowthBites zijn zowel qua inhoud als look-and-feel aan te passen aan jouw wensen, leerdoel en doelgroep

GrowthBites met Double Loop Learning methode

Hoelang duurt een GrowthBite?

Het uitspelen van een GrowthBite verdelen we over enkele dagen waarbij de speler uitgedaagd wordt zo’n 10 minuten per dag te spelen. Door meerdere GrowthBites achter elkaar te zetten ontstaat een leerstraat en bied je medewerkers een speelse, gestructureerde en effectieve manier om zichzelf te ontwikkelen.

GrowthBites boeken resultaat met 10 minuten per dag spelen.

Wij hebben de GrowthBites methodiek gebaseerd op de Double Loop Learning methode waarbij de cursist steeds uitgedaagd wordt nieuwe inzichten aan de eigen werksituatie te koppelen. 

De grootste voordelen van GrowthBites op een rij

  • GrowthBites zijn laagdrempelig, eenvoudig en snel op te zetten.

  • GrowthBites kun je overal spelen, individueel of samen met collega's.

  • GrowthBites boeken resultaat met 10 minuten per dag spelen.

  • Growthbites kun je combineren tot een compleet veranderingsprogramma.

  • GrowthBites zijn 100% digitaal, dus geen dure trainingslocaties, lange sessies en reistijden.


Met een GrowthBites heb je snel en eenvoudig een praktische oplossing in handen waarmee je in korte tijd vaardigheden opfrist, kennis vergroot en actualiseert. Na één week zijn je medewerkers weer helemaal up-to-date.

GrowthBites maakt leren weer leuk, toegankelijk en speels. 

Alles over Gamification

Wat is gamification?

Wij geloven in de inzet van spel en spelelementen om veranderingen en groei te realiseren. Om die ook schaalbaar en toegankelijk te maken bevatten onze oplossingen altijd een digitaal game onderdeel.
Aanbod van Games4Growth

Onze producten en diensten

Je kunt een digitale gameoplossing los inzetten, in combinatie met of als onderdeel van een fysiek veranderprogramma. Afhankelijk van je wens en wat er bij jouw organisatie of team past.
Gratis whitepaper over gamification

Gratis whitepaper

Wil je meer weten over gamification voor jouw organisatie en waarom gamification dé oplossing is die voor een blijvende verandering kan zorgen? Download dan nu onze whitepaper.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, praktijkcases en nieuwe modules van ons gamification aanbod en trends op het gebied van verandering, verbetering en groei.